Lahjavinkkejä äitienpäivään

Etsitkö ainutlaatuista ja elämyksellistä äitienpäivälahjaa? Pikku-Bysantti auttaa valinnassa.

Pikku-Bysantista löytyy lahjoja kaikille äideille:

Elämyksistä innostuville:

RIISAn lahjakortti sopii jokaiselle rauhasta ja loistosta nauttivalle. Lahjakorttia voi käyttää sekä museon pääsymaksuihin että museokaupan tuotteisiin. Lahjakortteja on saatavilla kolmelle eri summalle: 10e, 20e ja 50e. Lahjakortin voi ostaa sekä RIISAn asiakaspalvelusta että myös verkosta, jolloin kortti voi lähettää tai tulostaa lahjansaajalle itse.

Museokortti on lahja, joka ilahduttaa äitiäsi koko vuoden avaamalla ovet museoihin ympäri maan. Museokortti on myynnissä vain myymälässä. Museokortin oma verkkokauppa.

Tyylistä tykkääville:

Kotimaiset kuvioleikatut RIISA-korvakorut ja messinkiriipus sopivat yhtä hyvin arkeen kuin juhla-asuihinkin. Valmistettu Kuopiossa.

Pikku-Bysantista saa myös hopeisia ja kullattuja kaularistejä, riipuksia ja ketjuja.

Herkuttelijoille:

Lintulan luostarin yrttisuola ja teet. Tuotteissa käytettävät yrtit ja hyötykasvit kasvatetaan Lintulan luostarissa tai kerätään luostarin alueelta. Nunnat myös kuivattavat ja pakkaavat tuotteet itse.

Keraamikkataiteilijan Jenni Linnoven kahvikuppi tekee aamusta kuin aamusta todella erityisen itselle omistetun hetken.

Lintuvuoren keittokirjan avulla voi kokeilla uusia reseptejä ja löytää tien Athosvuoren ruokakulttuurin makujen ääreen.

Kodikkuutta ja käsitaitoa arvostaville:

Perinteisillä kuvioilla kirjotut liinat ja käspaikat koristavat kotia sukupolvelta toiselle. Liinoja löytyy valmiina kaupasta, mutta oman käspaikan tekeminen on helppoa kirjontamallien selkeiden ohjeiden avulla.

Hengellisille:

Koti-ikoninurkkaan voi lahjoittaa ikonit tai ikonihyllyn. Rukousten tunnelmaa tukevat lampukat ja suitsutustarvikkeet. Hiljaisia rukoushetkiä rytmittävät rukousnauhat ja -helmet.

Kirjojen ystäville: 

Pikku-Bysantin kirjavalikoimasta löytyy sekä kauno- että tietokirjoja. Toukokuussa monet kirjat ovat alennuksessa – tutustu kirjatarjouksiin.

Muistivihko ja RIISA-kirjanmerkki täydentävät lahjakokonaisuuden.

Ja tietenkin lahjan kruunaa kaunis kortti, johon täytyy vain lisätä omia lämpimiä toivotuksia. Ainutlaatuiset käsintehdyt tekstiilikortit saa vain Pikku-Bysantista ja Jumalanäidin Ylistys -ikonikortin avulla voi kiittää äitiä hänen elämäntyöstä.

Hyvää äitienpäivää!

Lahjakortti